cumparaturi la domiciliu sofer de inchiriat livari cumparaturi acasa
curier rapid
cumparaturi la domiciliu

Despre noi…aceasta e rubrica in care va prezentam premisele care stau la baza acestei afaceri. Sunt de fapt lucrurile care pot sustine orice fel de relatie (fie ea si sentimentala), dar noi extrapolam acest lucru la propria afacere :

a) Pasiune:

- Va ajutam cu serviciile noastre tinand cont de faptul ca timpul este ireversibil. Timpul petrecut cu familia, prietenii, iubitul sau iubita este nepretuit, el nu se mai poate intoarce. Putem vorbi chiar si de momentele dumneavoastra de inspiratie care pot exista doar intre anumite ore in care puteti pune bazele unei noi afaceri , sau de programul limitat in care puteti merge la sala de sport, dans, teatru sau film. Noi suntem singurii care putem livra acest timp de care aveti nevoie, la orice ora din zi si din noapte, timp de care aveti nevoie pentru a va alimenta pasiunile vietii dumneavoastra.

b) Incredere:

- Oare ma pot baza pe ei?
- Oare pot face tot ceea ce promit?
- Crezi ca se vor incadra in timpul promis?
Sunt intrebari la care raspunsurile afirmative le veti da chiar dumneavostra, inca de la primul apel adresat noua.

c) Cunoastere:

- Stim ca ai nevoie de ajutorul nostru atunci cand in ultimul moment ti-ai amintit de ziua soacrei, cumparam noi buchetul de flori care te scoate din incurcatura;
- Stim ca sotia te roaga de ceva timp sa mergeti la teatru, dar nu ajungi niciodata la timp, sa cumperi bilete;
- Stim ca vrei sa fii tot timpul langa cel mic si nu vrei sa iesi din casa pentru diverse cumparaturi;
- Stim ca azi trebuia sa ajungi la curatatorie, astfel incat la receptia de sambata sa te poti distinge din nou de restul invitatilor;
- Stim ca asteptarea la cozile interminabile ale hiper/super-marketurilor poate crea anxietate;
- Stim ca te tot gandesti sa-ti faci timp pentru a duce telefonul la reparat;
- Stim ca bucuria partenerului tau de viata este nepretuita atunci cand il surprinzi cu un mic cadou la 12:00 noaptea, fiind prima persoana care ii spune “La multi ani!”
- Stim ca petrecerea tocmai a inceput si nu poti pleca la cumparaturi tocmai acum pentru simplul fapt ca ai uitat sa cumperi ceva, sau poate invitatii tai si-ar dori sa bea/manance ceva la care tu nu te-ai gandit.

Si mai stim ca ai dori sa poti apela la cineva pentru un mic serviciu, la orice ora din zi si din noapte